Om oss - Var vi arbetar - FaQ

Välkommen till vår familj, renare miljö med ren kundserviceVänligen, Tata Hustvätt

Drömmen att bli störst i Syd Sverige inom hustvätt och takmålning

Att ha minimum 5 fast anställda, A-spelare i vårt lag inom 5 år!

Bygga upp Sveriges första kompletta hustvätt företag som kan dupliceras över hela Sverige och Skandinavien

Att utveckla företags kultur och system för anställda där de kan utvecklas och trivas i företaget. Alla i företaget ska vara nöjda och det ska kunna återspeglas positivt även i deras privata liv.


Om oss

Frågor och svar - tvätt system

Vi är inte bara ett hustvätt företag. Vi är en kundservice som råkade arbeta med hustvätt!
Snabb och effektiv borttagning av mossa och påväxt med direkt resultat! Vi har sveriges modernaste mobila tvättanläggningar som inte bara gör rent utan neutraliserar ytan, så påväxten dör ända ner i rötterna! Metoden är 100% miljövänlig och våra produkter ackumuleras inte i naturen.

Svar - mjuk fasadtvätt


Vi tvättar effektivt trä, målat trä, plåt, metall, sten, tegel och puts fasader. Alla vanliga förekommande fasad typer i Sverige.

Svar - takttvätt - alla material


Taktvätt en gång – eller avtal priser

Vi har unik lågtryck tvätt system som i kombination med högtryck ger mer möjligheter och underlättar taktvätt. Det betyder att vi använder gamla högtryck tekniken, där vi arbetar med en eller två man uppe på taket med var sin lans och max 200 bar högtryck och stor vatten flöde. Det passar som första rengöring på alla tak som tål högtryck, det är också alternativ när vi målar taket.

Ny teknik med låg tryck ( sk. softwash) som passar till alla tak material där högtryck ej lämplig ger oss stor möjlighet att rengöra nästan alla tak. Där använder vi inte högtryck alls. Stor fördel med låg tryck (sk. softwash) är att kemi blandningen har alltid samma styrka över hela taket. 

Det är också många tak där vi använder båda system kombinerat. Exempel för det kan vara ler pannor tak där vi första med biokemiskt låg tryck metod “mjukar upp”  det som finns på taket. Efter det kör vi med högtryck som är reducerad till max 150 bar. Många tak kan vi rengöra bara med lågtryck och manuellt avskrapning av mossa som alltid rekommenderas först. 


Svar - mark&stentvätt

Rengöring för marksten, betong, asfalt och natursten

Lågtryck kemi rengöring och högtryck kall eller varmt vatten 


Kundtjänst är öppet


Möndag – Lördag : 06.00 – 17.00
Söndag : 08.00 – 15.00

Vi finns i Helsingborg


Kontor – Sockengatan 252 77 Helsingborg

Org. nummer: 556959-4269

Företaget innehar:

F-skattesedel samt sakförsäkring

24h offert på hemsidan


TELEFON 020 10 00 54
E-post: info@tatafastighetstvatt.se