Ett plats för dig som vill ha det rent året runt


Kontakta oss nu

Ett ren fastighet är viktigt! Det ger dig stora besparingar, renare och trevligare miljö. När vill du börja spara tusentals kronor?

Ring oss på 020100054

Vi är första företag i Sverige som är specialiserad i olja borttagning, bensinstation rengöring, fasad och taktvätt med ett högre nivå. Med oss kan du få det som krävs, med oss kan du börja spara pengar direkt nu! Vill du göra det?

Sofias Änglar - vi har medverkat i 2 program!

 Ni kan se vår medverkan i Sofias Änglar där vi hjälper en familj i Örkelljunga. När vi fick förfrågan så var det självklart att vi skulle hjälpa till! Vi tvättade och målade deras tak. Familjen slipper nu oroa sig för taket i 10 år framåt.
Här kan du se programmet:

Här kommer du till programmet

Sändningar som var den 12. och 19. November!

#sofiasänglar

Våra kollegor i  Stockholm, Uppland, Västmanland, Dalarna, Värmland - Dala Takrecond AB
Tel: 020-121285

VI är det enda företag i Sverige med ett komplett tjänst för företag och fastighetsägaren

Vi kan vara ditt val inom fastighetsunderhåll på utsidan. Våra tjänster sträcker sig från tak, fasad till marken. Med planering i tid du som fastighetsägare, företag eller BRF  få ett säker tidsplan och kostnadseffektiv lösning! Dina kostnader kommer att minska, det är garanterat. Vi är specialiserade inom svåra uppgifter som ofta tillkommer på trafikerande ytor som olja, fet och andra föreningar.  Bensinmack, verkstäder, köpcentrum, fabriker, skolor, kyrkor, lager, restauranger, garage, trafikleder är vår uppgift att håla rena!

Vi ser till att kunna erbjuda konsult tjänster inom svåra saneringar, kultur byggnad renoveringar och rengörings uppdarag


Kontakta oss eller klicka på luren
Vi är grundare till Total Hustvätt metod. Mest avancerad teknologi och bara hos oss kan du spara tusentals kronor med ett underhållsplan för hela fastigheten. Vi rengör, behandlar och håller rent året runt alla dagar i veckanVänligen Tata Hustvätt & Fastighetstvätt

Kundtjänst är öppet


Möndag - Lördag : 06.00 - 17.00
Söndag : 08.00 - 15.00

Vi finns i HelsingborgTELEFON 020 10 00 54
E-post: info@tatafastighetstvatt.se