Fasadmålning för din fastighet

Ring oss: 020 10 00 54

Väljför din fasad


PROVAD KVALITET
Beläggningar med silikat teknologi har varit tillgängliga i över 25 år och är egentligen det snabbast växande ytbeläggnings systemen i Europa. All denna expertis har kombinerats med den senaste tekniken. Och resultatet är imponerande!
FÄRGSTABILITET = LÅNGVERKANDE
Din belagda murverk kommer att skyddas mot de destruktiva effekterna av negativa väderförhållanden (sol, surt regn, saltsprut, smog etc). Den kommer att vara väderskyddad och färgstabil i många år.
VATTENAVVISANDE
Du kommer att känna igen de utmärkta vattenavstötande egenskaperna genom sitt perla effekt beteende. Det gör muren torr och extremt resistent mot biologiska faror, mögel, mögel, etc. En torr murverk kommer att förbättra värmebeständigheten, förhindra frostskador och minska tillväxten av mikrobiella sporer.
VENTILERINGS FÖRMÅGA
Fasaden kan andas och bli ventilerat för vattenånga. Luft och fukt går igenom från en sida till den andra. En andnings fasad kommer att förbättra värmeledningsförmågan och isoleringsegenskaperna. Bara 5% innehåll av fuktig vägg hålisolering eller andra byggmaterial kan sänka värmebeständigheten med upp till 50%.
TRÄ FASAD MÅLNING 
Vi har ett unik målning teknik som bara få företag använder i Sverige – vi återsäller din trä fasad till grunden, sen målar vi! Ingen ny färg på den gamla färg! Du kan få ett helt ny trämålad fasad – på rikgitgt!